Begin september stonden we samen met ons buurwaterschap Aa en Maas en de gemeente Someren op de Agrarische Dagen in Someren. Twee dagen in gesprek met vooral agrariërs over beter bestand zijn tegen weersextremen. In natte en droge tijden. Bijvoorbeeld via bodemverbetering, zodat water beter wordt vastgehouden.

aanmelden nieuwsbrief

Someren

Agrarische ondernemers uit Someren bieden we vanuit samenwerkingsverband Onweerstaanbaar Someren gratis bodemadvies aan. Dat geeft inzicht in de opbouw van de bodem van uw percelen. Neem contact op met Lenna van Kollenburg als u belangstelling heeft voor bodemadvies en bodemverbetering.

mail naar Lenna van Kollenburg of bel (0411) 618 618

eerder verschenen over Someren: samen met buren werken aan bodem

Bodemadvies via BodemUp

Alle Brabantse agrarische ondernemers kunnen deelnemen aan BodemUp.

Ga aan de slag voor een betere bodemvruchtbaarheid, voor een betere benutting van nutriënten en om nog meer uit de bodem te halen. BodemUp begeleidt in het nemen van de juiste stappen om de bodem op het bedrijf te verbeteren. Door deel te nemen aan dit adviestraject geniet u vier jaar lang van advies en draagt u ook bij aan goed en veilig (drink)water in de omgeving. Bezit of beheert u grond in Noord-Brabant, of heeft u vragen, neem dan contact op met: BodemUP@zlto.nl