Boxtel   |   36 uren per week

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Val jij onder de Participatiewet en beschik je over een 'indicatie banenafspraak' ? En wil je graag aan de slag bij Waterschap De Dommel? Lees dan verder!

Waterschap de Dommel heeft samen met de Brabantse waterschappen een eigen academie, de Brabant Aquademie. Bij de Brabant Aquademie worden Brabant breed opleidingen aangeboden aan de medewerkers van het waterschap. Ook worden opleidingstrajecten ingekocht bij externe partijen.

Ter ondersteuning van de Aquademie zoeken we een nieuwe collega.
Je belangrijkste werkzaamheden bestaan uit:

  • Verzorgen van de uitnodigingen voor de deelnemers
  • Het regelen van ruimtes en alle benodigde faciliteiten met betrekking tot de training
  • Het registreren van alle deelnemers, het verzorgen en bijhouden van de certificaten en certificeringen.
  • Het up to date houden van het Leer Management Systeem (LMS)

Dit ben jij 

  • Een opleiding op administratief gebied is gewenst maar niet noodzakelijk;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hoge mate van klantgerichtheid;
  • Je bent accuraat en flexibel;
  • Je vindt het leuk om samen te werken

Dit bieden wij jou!

Ben je enthousiast, beschik je over een organisatietalent en beleef je plezier aan het ondersteunen van onze Aquademie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om te solliciteren kun je contact opnemen met Rieke Verlare, Personeelsconsulent via 0411-613156.
Aantal uren zijn bespreekbaar.

Ter informatie, Waterschap De Dommel vraagt bij indiensttreding om een verklaring omtrent gedrag (VOG).
 

Waar kom je te werken?

Werken bij Waterschap De Dommel is werken aan water. Een mooi gebied in Midden-Brabant met overal water, in beken zoals Beerze, Dommel en Keersop. Dagelijks werken ruim 500 medewerkers met zorg aan schoon en voldoende water. Daarnaast zorgen we dat inwoners geen wateroverlast hebben.

De Dommel is een flexibele werkgever waar je zelf aan het roer staat voor een goede balans tussen werk en privé. Als je wilt werken aan persoonlijke ambities en je loopbaan dan ondersteunt onze Brabant Aquademie je daarin. Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling vinden we belangrijk. Onze kernwaarden zijn samenwerken, slagvaardig, deskundig en betrouwbaar. Spreekt een werkomgeving je aan die informeel, resultaat- en klantgericht is én waar verantwoordelijkheden laag liggen, solliciteer dan op deze vacature!
 

Enthousiast? Reageer!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Mari Strik, manager HRM via telefoonnummer 0411-618220.

Deze vacature wordt ook gepresenteerd op de Banenmarkt van 5 juli a.s. Je bent daar van harte welkom! Je krijgt er informatie over de vacature, kunt er kennismaken met ons en wij leren jóu graag beter kennen. Op de markt krijg je de gelegenheid te speeddaten. Daarnaast kun je ontdekken hoe jij, jouw talent kunt inzetten voor onze organisatie.
Een aanmeldingsformulier voor de Banenmarkt vind je op onze site, www.dommel.nl/banenmarkt. Aanmelden is niet verplicht, wel handig voor ons! Breng in ieder geval je C.V. mee, voorzien van een recente foto.
 
Kom je niet naar de Banenmarkt maar heb je wel belangstelling voor de vacature, solliciteer dan vóór 1 juli 2022. Vragen over de sollicitatieprocedure of de Banenmarkt kun je stellen aan Joyce van de Wijgert via 0411-618273.


Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld.
 

Het formulier wordt geladen.