Boxtel   |   32 uur per week

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Een uitdagende functie voor iemand die met plezier een vakinhoudelijke bijdrage levert!
Als adviseur ecologie geef je specialistische adviezen op het terrein van het operationeel waterbeheer. Het accent ligt hierbij op de advisering in inrichtingsprojecten in natuur- cq. het landelijke en stedelijke gebied. Je bent vaardig in het doorvertalen van beleidslijnen in concrete maatregelen.
Je hebt een goede (aquatisch) ecologische kennis en inzicht in ecohydrologische processen en weet deze kennis toepasbaar te maken. Hierbij weet je in te spelen op uiteenlopende belangen. Je hebt veelvuldig contacten met collega adviseurs en projectleiders en participeert in projectteams waar je de ecologische aspecten op het gebied van oppervlakte- en grondwater inbreng. Daarnaast is dataverwerking (bijvoorbeeld tbv KRW) een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.
 

Dit ben jij

Je hebt een HBO opleiding in de aquatische ecologie of ecohydrologie. Enkele jaren werkervaring is een pré. Om de taken goed uit te voeren heb je goede communicatieve- en sociale vaardigheden en ben je goed in samenwerken. Je bent initiatiefrijk en resultaatgericht. Je bent kritisch wanneer de situatie daarom vraagt, maar altijd dienstverlenend. Je hebt een open houding naar de omgeving waarin je werkt.
Je bent accuraat, praktisch, betrokken en steeds op zoek naar verbetering. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig opereren. Je weet wat je nodig hebt om je werkzaamheden goed en zelfstandig uit te voeren en je handelt hiernaar.
 

Dit bieden wij jou!

Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor een periode van één jaar. Het bruto maandsalaris is maximaal € 3.974,- op basis van 36 uur. Inschaling is afhankelijk van jouw werkervaring. Wij bieden jou een pakket arbeidsvoorwaarden aan zoals het individueel keuzebudget waarmee je bijvoorbeeld extra verlof kunt kopen. Heb je in een bepaalde periode meer geld nodig dan kun je ervoor kiezen om het budget uit te laten betalen.
Ter informatie; Waterschap De Dommel vraagt bij indiensttreding om een verklaring omtrent gedrag (VOG).
 

Waar kom je te werken?

Wij zijn op zoek naar talenten die mee bewegen- en groeien en in staat zijn onze organisatie te versterken. Toon je initiatief, ben je ondernemend, flexibel en slagvaardig? Vind je het belangrijk om bij een organisatie te werken waar je, naast je eigen takenpakket ook kan werken aan persoonlijke ontwikkeling, opleiding en teamontwikkeling? Bij een organisatie waar je veel vrijheid krijgt, flexibel kan werken, kan samenwerken met andere partners en waar vitaliteit gepromoot wordt?

Waterschap De Dommel is voor werknemers een inspirerende organisatie met veel ruimte voor ontwikkeling en ondernemerszin. Een werkgever waar vrijheid, persoonlijk leiderschap, mobiliteit, zelfsturing en flexibiliteit belangrijk zijn. Onze kernwaarden zijn deskundig, samenwerken, slagvaardig en betrouwbaar. Wij zijn dé waterpartner in Midden-Brabant en zorgen voor droge voeten, voldoende water en schoon water. We dragen actief bij aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving. Een leefomgeving waarin mensen graag wonen, werken en recreëren met goede condities voor ondernemers.

Enthousiast? Reageer!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Tjerk Bolder, via telefoonnummer +31615878192 of e-mail TBolder@dommel.nl. Vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen aan Maartje Kanters, Personeelsconsulent, via telefoonnummer +31411613123 of e-mail MKanters@dommel.nl.
Je kunt reageren met een motivatiebrief en je CV via de onderstaande solliciteerbutton tot 10 maart 2021. De selectiegesprekken vinden plaats in de week van 15 maart 2021.
 
De gesprekken zullen, i.v.m. de coronacrisis, vooralsnog via Teams plaatsvinden.
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 

Solliciteer op deze vacature