Boxtel   |   36 uur per week

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Het proces Realisatie Waterketen levert een bijdrage aan het optimaliseren van de totale waterketen. Wij adviseren op o.a. werktuigbouwkundig, civiel, bouwkundig en elektrotechnisch gebied en voeren projecten uit. Daarnaast zorgen wij voor het onderhoud van onze zuiveringstechnische werken zoals gemalen en rioolwaterzuiveringsinstallaties.

Als Adviseur Elektrotechniek lever je een bijdrage aan het ontwerpen, realiseren en in standhouden van de zuiveringstechnische installaties. Deze werkzaamheden vinden plaats binnen de processen Realisatie en Onderhoud Waterketen. De processen zorgen voor de gewenste functionaliteit door optimalisatie van kosten, kwaliteit en levensduur van alle bestaande en nieuwe rioolwaterzuiveringen, slibverwerkingen en gemalen. Je bent verantwoordelijk voor de elektrotechnische installaties en de beoordeling van de risico’s. Binnen projecten geef je advies aan ontwerpteams en neem je deel aan projectgroepen. Verder stel je programma van eisen op, toets je de ontwerpen en producten van onze leveranciers. Ook adviseer je de beheer en onderhoudsorganisatie over de bediening en de bedrijfsvoering. Naast de operationele taken lever je ook beleidsmatige adviezen over o.a. besturingstechniek en draag je bij aan standaardisatie.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde HBO Opleiding Elektrotechniek, aangevuld met vakgerichte opleidingen/cursussen als NEN 3140
  • Je hebt ervaring in de installatietechniek, affiniteit met het werkveld en met industriële automatisering
  • Je hebt relevante werkervaring op het gebied van projectmatig werken
  • Affiniteit met, kennis van of bereid om je te verdiepen in afvalwaterzuivering slibverwerking en afvalwatertransportsystemen
  • Ervaring als installatieverantwoordelijke is een pré
  • Ambitieus, proactief, planmatig, zelfstandig en oplossingsgericht
  • Je kan helder en duidelijk adviseren zowel mondeling als schriftelijk
  • Je bent bereid om een rol te spelen binnen onze calamiteitenorganisatie
  • Je bent een teamspeler en beschikt over een gezonde dosis humor.

Dit bieden wij jou!

Een salaris van maximaal € 64.800,- bruto per jaar bij een werkweek van 36 uur (functieschaal 10), afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een persoonlijk opleidingsbudget die je kan gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Ter informatie, Waterschap De Dommel vraagt bij een aanstelling een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Waar kom je te werken?

Wij zijn op zoek naar talenten die mee bewegen- en groeien en in staat zijn onze organisatie te versterken. Toon je initiatief, ben je ondernemend, flexibel en slagvaardig? Vind je het belangrijk om bij een organisatie te werken waar je, naast je eigen takenpakket ook kan werken aan persoonlijke ontwikkeling, opleiding en teamontwikkeling? Bij een organisatie waar je veel vrijheid krijgt, flexibel kan werken, kan samenwerken met andere partners en waar vitaliteit gepromoot wordt?

Waterschap De Dommel is voor werknemers een inspirerende organisatie met veel ruimte voor ontwikkeling en ondernemerszin. Een werkgever waar vrijheid, persoonlijk leiderschap, mobiliteit, zelfsturing en flexibiliteit belangrijk zijn. Onze kernwaarden zijn deskundig, samenwerken, slagvaardig en betrouwbaar. Wij zijn dé waterpartner in Midden-Brabant en zorgen voor droge voeten, voldoende water en schoon water. We dragen actief bij aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving. Een leefomgeving waarin mensen graag wonen, werken en recreëren met goede condities voor ondernemers.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij het talent waarnaar wij op zoek zijn? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk maar uiterlijk vóór 1 maart 2021 via onderstaande button jouw cv en motivatie. 
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jan-Evert van Veldhoven, Manager Realisatie Waterketen, tel. 0411- 618484. Voor het proces werving en selectie kun je contact opnemen met Rieke Verlare, Personeelsconsulent, tel. 0411-613156.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld
 

Solliciteer op deze vacature