Boxtel   |   36 uren per week

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als Adviseur water en ruimte voor bebouwd gebied maak jij de stedelijke gebieden in Midden-Brabant ‘waterproof’ samen met inwoners, bedrijven, gemeenten en waterexperts. Wat wil dat zeggen? Jij zorgt dat externe partijen in hun plannen voor de leefomgeving het aspect water goed borgen. Zo kunnen we allemaal rekenen op voldoende schoon water en droge voeten. Om dat voor elkaar te krijgen, ben jij als Adviseur water en ruimte proactief betrokken bij de planvorming. Een veelzijdige functie:
 
Je bouwt een netwerk op in je werkgebied met bijvoorbeeld adviesbureaus, projectontwikkelaars, inwoners en mede-overheden zoals gemeenten in Midden Brabant
In dit werkgebied ben jij de contactpersoon vanuit Waterschap de Dommel
Je bent betrokken bij initiatieven en projecten van inwoners, bedrijven en andere stakeholders
Het is aan jou om water op de agenda van verschillende partijen te zetten en aan de voorkant mee te denken en te adviseren over wateraspecten in plannen en beleid

Waarom adviseur water en ruimte worden?
Je werkt aan projecten van nieuwbouwprojecten tot revitalisering van bestaande bebouwde gebieden. Water in de leefomgeving, hitte, droogte, wateroverlast en zuinig omgaan met water zijn de onderwerpen waarover jij adviseert. 
Zichtbaar resultaat van je werk: de wateroplossingen waaraan jij meewerkt zijn straks daadwerkelijk terug te vinden in de Brabantse steden en dorpen en dragen bij aan het behalen van wateropgaven en opgaven ten aanzien van klimaatadaptatie.
 

Dit ben jij 

Jij kent de complexiteit die bebouwde leefomgevingen met zich meebrengen, je ziet kansen en maakt scenario’s hoe je je doel kunt bereiken. Je weet anderen voor je te winnen en hebt een proactieve, verbindende en enthousiasmerende houding. Door je ervaring ben je in staat om sparringpartner te zijn – ook op bestuurlijk niveau. Je weet slagvaardig je resultaat te bereiken en legt daar verantwoording over af.
Je beschikt over:

  • Een opleiding op hbo-niveau (stedelijk water/civiele techniek/watermanagement)
  • Aantoonbare werkervaring, bij voorkeur bij een adviesbureau, gemeente of andere waterschappen
  • Affiniteit met onderwerpen als civiele techniek, rioleringstechniek, milieu, stedenbouwkundig ontwerp, de inrichting van de openbare ruimte, planologie, bestemmingsplannen en de watertoetsprocedure
  • Gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen
Daarnaast ben je 36 uur per week beschikbaar.

Dit bieden wij jou!

De Dommel is een flexibele werkgever waar je zelf aan het roer staat voor een goede balans tussen werk en privé. Hierbij horen uiteraard variabele werktijden. Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Een ruim opleidingsbudget dat je kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit bij de Brabant Aquademie met een breed aanbod aan opleidingen hoort daarom ook bij de voorwaarden.
Daarnaast krijg je:

  • Een maximaal salaris van €4.722,- bruto per maand (functieschaal 10) bij een 36-urige werkweek
  • 144 verlofuren en een individueel keuzebudget (21% over het brutosalaris) waarmee je onder andere extra verlofdagen kunt kopen of laten uitbetalen
  • Ondersteuning om fijn thuis te werken (laptop, telefoon, vergoeding voor het inrichten van een thuiswerkplek)
  • Korting op de zorgverzekering voor jou en je gezin
  • Een goede pensioenregeling bij het ABP
Ter informatie, Waterschap De Dommel vraagt bij indiensttreding om een verklaring omtrent gedrag (VOG).
 

Waar kom je te werken?

Werken bij Waterschap De Dommel is werken aan water. Een mooi gebied in Midden-Brabant met overal water, in beken zoals Beerze, Dommel en Keersop. Dagelijks werken ruim 500 medewerkers met zorg aan schoon en voldoende water. Daarnaast zorgen we dat inwoners geen wateroverlast hebben.

De Dommel is een flexibele werkgever waar je zelf aan het roer staat voor een goede balans tussen werk en privé. Als je wilt werken aan persoonlijke ambities en je loopbaan dan ondersteunt onze Brabant Aquademie je daarin. Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling vinden we belangrijk. Onze kernwaarden zijn samenwerken, slagvaardig, deskundig en betrouwbaar. Spreekt een werkomgeving je aan die informeel, resultaat- en klantgericht is én waar verantwoordelijkheden laag liggen, solliciteer dan op deze vacature!
 

Enthousiast? Reageer!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Edwin van der Schoot, manager externe planvorming via telefoonnummer 0411-618549.

Deze vacature wordt ook gepresenteerd op de Banenmarkt van 5 juli a.s. Je bent daar van harte welkom! Je krijgt er informatie over de vacature, kunt er kennismaken met ons en wij leren jóu graag beter kennen. Op de markt krijg je de gelegenheid te speeddaten. Daarnaast kun je ontdekken hoe jij, jouw talent kunt inzetten voor onze organisatie.
Een aanmeldingsformulier voor de Banenmarkt vind je op onze site, www.dommel.nl/banenmarkt. Aanmelden is niet verplicht, wel handig voor ons! Breng in ieder geval je C.V. mee, voorzien van een recente foto.
 
Kom je niet naar de Banenmarkt maar heb je wel belangstelling voor de vacature, solliciteer dan vóór 1 juli 2022 via onderstaande button. Vragen over de sollicitatieprocedure of de Banenmarkt kun je stellen aan Joyce van de Wijgert via 0411-618273.


Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld.

Het formulier wordt geladen.