Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Meer weten?

Banenmarkt 8 juni 2023

Banenmarkt 8 juni 2023

Sluit jij je aan bij Team Dommel? Kom naar onze banenmarkt en wie weet werk jij binnenkort ook aan WAT ER toe doet! We ontmoeten je graag 8 juni 2023 tussen 16:00 - 20:00 uur aan de Bosscheweg 56 in Boxtel.

Duik in de wereld van ons waterschap

Tijdens de banenmarkt solliciteer je niet alleen op onze ruim veertig vacatures, maar duik je in de wereld van ons waterschap. Je ontmoet je toekomstige collega's en leert meer over onze uitdagingen voor de komende jaren.

Er is van alles te doen:

  • Ga speeddaten voor de functie van jouw voorkeur
  • Volg een workshop
  • Bezoek de stand voor stages
  • Bekijk de ontwikkelmogelijkheden van de Brabant Aquademie
  • Ontmoet jouw toekomstige collega’s

Meld je nu aan voor de banenmarkt(externe link)

Ontmoet Team Dommel

Wij zijn Waterschap De Dommel. Ook wel Team Dommel. Mensen met hart voor het water in Midden-Brabant. We zijn aanpakkers en willen iedere dag vooruitgang boeken. In ons werk, in ons team en als persoon.

Houd jij van aanpakken en je eigen pad uitstippelen? Maak dan de sprong naar ons waterschap. Hier mag je vragen stellen en initiatief nemen. Daag je brein uit, maak fouten en leer! Ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daar krijg je dus ook alle ruimte voor. Want dat is goed voor het waterschap, voor Team Dommel en voor jou.

Spring jij eruit?

Water is hét thema voor de komende jaren. Als jij van betekenis wilt zijn voor het klimaat en je omgeving, dan is Waterschap De Dommel de plek voor jou. Kom bij ons werken aan WAT ER toe doet.

Meld je aan voor onze banenmarkt(externe link) Bekijk al onze vacatures Lees meer over werken bij ons