Noord-Brabant   |   36 uur per week

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

De BBL plek houdt in dat je vier dagen in de week het werkveld van een procesoperator in de praktijk leert kennen en 1 tot 2 avonden of een dag per week de opleiding tot procesoperator volgt (MBO niveau 3 Procesoperator B of Vapro B). Binnen je functie voer je werkzaamheden uit op het gebied van de dagelijkse procesvoering op de rioolwaterzuiveringen binnen de regio Tilburg (het rioolwater aanvoerstelsel, de zuiveringsinstallaties en de slibverwerking). Daarnaast leer je proces- en bedrijfsgegevens op kwaliteit en bruikbaarheid te interpreteren. Je doet kennis op over beheren van alle bedrijfstechnologische gegevens en werkt met geautomatiseerde besturingssystemen. Verder leer je prioriteiten te stellen, knelpunten op te lossen en zorg te dragen voor de naleving van vergunningen.
 

Dit ben jij

We zijn op zoek naar iemand die het vak nog wil leren. Dus ben je een leerling of wil je leerling worden van één van de opleidingen in de richting van MBO Procestechniek; Procesoperator B of Vapro B, bij het Summa College in Eindhoven? Dan zoeken we jou!

Wat verwachten we van jou:

  • je pakt zelfstandig werkzaamheden op
  • je bent leergierig ingesteld
  • je laat je graag horen
  • je bent besluitvaardig
  • je kunt mondeling en schriftelijk een boodschap overbrengen
  • je hebt affiniteit met geautomatiseerde systemen
  • je bent flexibel en kunt gemakkelijk omgaan met wijzigingen in werkopdrachten
  • je beschikt over een rijbewijs B

Dit bieden wij jou!

Een salaris van €33.206  bruto per jaar bij een werkweek van 36 uur per week (schaal 6). Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een persoonlijk opleidingsbudget waarmee je de BBL-opleiding betaalt. Het betreft een functie voor de duur van maximaal twee jaar. Indien het eerste studiejaar succesvol wordt afgerond bieden we je een tweede jaarcontract aan.

Ter informatie, Waterschap De Dommel vraagt bij een aanstelling een verklaring omtrent gedrag (VOG).
 

Waar kom je te werken?

Welkom bij Waterschap De Dommel, dé waterpartner in Midden-Brabant! Samen met je collega's zorg je voor droge voeten, voldoende water en schoon water. Bij ons draag je actief bij aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving, waarin mensen graag wonen, werken, recreëren en ondernemen. En zo’n inspirerende omgeving, die bieden we jou ook graag. Daarom kun je rekenen op veel ruimte voor ontwikkeling en ondernemerszin. Jouw vrijheid, persoonlijk leiderschap, mobiliteit en autonomie vinden we heel belangrijk.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij het talent waarnaar wij op zoek zijn? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk maar uiterlijk vóór 15 mei  2021 via onderstaande button jouw cv en motivatie.  

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Gea Dalstra, Manager beheer waterketen, via telefoonnummer: 0411- 618316 of Iwan van der Pas, Procesoperator A, via telefoonnummer: 0411-618397.  Voor het proces werving en selectie kun je contact opnemen met Rieke Verlare, Personeelsconsulent, via telefoonnummer: 0411-613156.
De (online) sollicitatiegesprekken vinden plaats op 27 mei 2021.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 

Solliciteer op deze vacature