Boxtel   |   36 uren per week

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

De droogteproblematiek is een ontzettend belangrijk thema in Brabant en deze schreeuwt om een transitie. Als Beleidsadviseur werk jij samen met het team Strategie, Beleid & Innovatie om hier uitvoering aan te geven, zodat wij niet droog komen te staan! Help jij mee deze transitie te realiseren?

De droogteproblematiek in Brabant schreeuwt om een transitie. Deze watertransitie ga jij op ondernemende wijze mee vorm geven. Het Bestuursconvenant Grondwater is getekend. Daar ga je uitvoering aan geven door praktisch grondwaterbeleid te maken. Het gaat dan om het evalueren van het bestaande beleid en het vernieuwen en ontwikkelen van beleid, te beginnen bij het drainagebeleid.
 
Je gaat werken bij het team Strategie, Beleid & Innovatie Watersysteem en beweegt je van daaruit door de organisatie en het netwerk daarbuiten. Je maakt onderdeel uit van het Team Grondwater en je werkt actief samen met de mensen van processen zoals vergunningen, monitoring, beheer, juridische zaken, informatievoorziening en communicatie. Daarnaast werk je samen met adviesbureaus en natuurlijk met al onze grondwaterpartners.
 

Dit ben jij 

Je bent activerend en hebt een hoe-kan-het-wel mentaliteit. Jij durft midden in de vuurlinie van alle (grondwater)belangen te staan. Je begrijpt hoe het grondwatersysteem werkt en hebt stevige inhoudelijke kennis van het grondwaterdossier. Daarbij begrijp jij hoe het buiten werkt in het veld.  En door je politiek-bestuurlijke sensitiviteit snap je ook hoe het binnen werkt. Daarbij heb je oog voor data en automatiseringskansen die de watertransitie ondersteunen. Je werkt zelfstandig en kunt goed samenwerken. Je legt makkelijk contacten en het schrijven van heldere beleidstukken gaat je goed af. Je pakt makkelijk de rol van projectleider bij het ontwikkelen van beleidsinstrumenten.
Vanwege de inhoud van deze functie en de spilfunctie die je daarmee inneemt binnen het team vinden wij je persoonlijkheid net zo belangrijk als je deskundigheid.

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur richting geohydrologie en (drink)waterbeheer of beleidsontwikkeling;
  • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Rijbewijs B.

Dit bieden wij jou!

Een arbeidsovereenkomst met een salaris van minimaal €4.149 ,- en maximaal € 5.742 ,- per maand bij een werkweek van 36 uur (functieschaal 11, peildatum 1-7-2023), afhankelijk van opleiding en ervaring bij het gezelligste waterschap van Nederland. Daarnaast profiteer je van een uitgebreid pakket aan voordelen, met onder andere:

  • een individueel keuzebudget van 21% van je bruto salaris bij een werkweek van 36 uur waarmee je onder andere extra verlofdagen of je salaris mee aan kan vullen (minimaal € 872,- en maximaal € 1.206,- per maand);
  • een ruim opleidingsbudget dat je kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit, en de Brabant Aquademie met een breed aanbod aan opleidingen;
  • 144 verlofuren;
  • variabele werktijden;
  • ondersteuning om fijn thuis te werken (laptop, telefoon, vergoeding voor het inrichten van een thuiswerkplek);
  • een goede pensioenregeling bij het ABP.

Waar kom je te werken?

Wij zijn Waterschap De Dommel, dé waterpartner in Midden-Brabant! Samen met je collega's zorg je voor droge voeten, voldoende water en schoon water. Bij ons draag je actief bij aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving, waarin mensen graag wonen, werken, recreëren en ondernemen. En zo’n inspirerende omgeving, die bieden we jou ook graag. Daarom kun je rekenen op veel ruimte voor ontwikkeling en ondernemerszin. Jouw vrijheid, persoonlijk leiderschap, mobiliteit en autonomie vinden we heel belangrijk.
 

Enthousiast? Reageer!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Joost van der Cruijsen, manager Beleid en Innovatie watersysteem via telefoonnummer 0411-618424.

Deze vacature wordt ook gepresenteerd op de Banenmarkt van 8 juni a.s. Je bent daar van harte welkom! Je krijgt er informatie over de vacature, kunt er kennismaken met ons en wij leren jóu graag beter kennen. Op de markt krijg je de gelegenheid te speeddaten. Daarnaast kun je ontdekken hoe jij, jouw talent kunt inzetten voor onze organisatie.
Een aanmeldingsformulier voor de Banenmarkt vind je op onze site, www.dommel.nl/banenmarkt. Aanmelden is niet verplicht, wel handig voor ons! Breng in ieder geval je C.V. mee, voorzien van een recente foto.
 
Kom je niet naar de Banenmarkt maar heb je wel belangstelling voor de vacature, solliciteer dan uiterlijk 8 juni 2023 via onderstaande button. Vragen over de sollicitatieprocedure of de Banenmarkt kun je stellen aan Joyce van de Wijgert via 0411-618273.Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld.

  •  
Het formulier wordt geladen.