Vrijdag 14 mei is onze collega István Koller overleden ten gevolge van een hartinfarct. Wij zijn geschokt en verdrietig om zijn onverwachte overlijden. We verliezen een kleurrijke en gewaardeerde collega. Onze gedachten zijn bij zijn vrouw, zoon en familie.

Istvan Koller

István heeft veel voor het waterschap en de omgeving betekend. Hij heeft de functie van senior vergunningverlener, accountmanager en strategisch omgevingsmanager vervult.

Vastberaden, eigenheid, innovator, betrokken, verbinder en wars van regels en hiërarchie waren kenmerkend voor István. Als de gebruikelijke routes niet tot het gewenste resultaat leidde creëerde hij gewoon een nieuwe route. Kijken hoe de hazen lopen binnen en buiten onze organisatie en daarop inspelen zodat het onmogelijke mogelijk werd.

Zo wist hij zowel intern als extern de juiste mensen voor zijn doel te winnen en successen te behalen. Mooie unieke projecten zoals de gezamenlijke awzi in Tilburg en de Biomakerij bij Koningshoeven. Istvan streefde altijd naar duurzaamheid, synergie en eenheid. En het werken vanuit gezamenlijke doelen, belangen en meerwaarde. Hij was nog niet klaar...

We verliezen met het overlijden van István een kleurrijke en gewaardeerde collega.

Als aandenken voor zijn familie willen we een waarderingsboek aan de familie aanbieden. Graag ontvangen we anekdotes en/of verhalen over wat u bewonderde aan István of waar hij het verschil maakte. U kunt hieronder op het formulier uw gedachte achterlaten.
Graag uiterlijk 31 mei insturen.

Condoleances achter laten