Boxtel   |   36 uren per week

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als junior adviseur zuiveringstechnologie werk je aan innovatie, beheer en realisatieprojecten.  Dit omvat verkennen, ontwikkelen en implementeren van nieuwe technologieën in de afvalwaterketen voor verbetering van de waterkwaliteit en voor verwaarding van grondstoffen en energie. Verder zorg je (mee) voor de technologische begeleiding in het operationeel beheer van rioolwaterzuiveringen, begeleiding en de rapportage van (praktijk-) onderzoeken naar nieuwe technieken, optimalisatie van het bestaande zuiveringsproces en jaarlijkse rapportages over zuiverings- en milieuprestaties. Ook kun je bijdragen aan nieuwbouwprojecten en renovaties.
 

Dit ben jij 

  • Je hebt tenminste een HBO werk- en denkniveau met een relevante afgeronde opleiding, bijvoorbeeld op het terrein van applied science, milieutechnologie, bio(proces)technologie of chemische technologie;
  • Je hebt recent je opleiding afgerond en/of beschikt al over enige relevante werkervaring;;
  • Je hebt affiniteit met of interesse in ontwerp en optimalisatie van zuiveringsprocessen voor vergaande verwijdering van nutriënten en nieuwe stoffen, procesregeling,  databeheer, -verwerking en –analyse.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar werkt ook plezierig samen, neemt initiatieven en legt makkelijk verbanden;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Dit bieden wij jou!

Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 4.176,- bruto per maand (functieschaal 9) afhankelijk van je opleiding en ervaring bij een 36-urige werkweek. Wij bieden je een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget (IKB) van 21% van je bruto jaarsalaris waarmee je bijvoorbeeld extra verlof kunt kopen of sparen, opleidingskosten kunt betalen of je salaris kunt aanvullen. Ter informatie, Waterschap De Dommel vraagt bij indiensttreding om een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Waar kom je te werken?

Werken bij Waterschap De Dommel is werken aan water. Een mooi gebied in Midden-Brabant met overal water, in beken zoals Beerze, Dommel en Keersop. Dagelijks werken ruim 500 medewerkers met zorg aan schoon en voldoende water. Daarnaast zorgen we dat inwoners geen wateroverlast hebben.

De Dommel is een flexibele werkgever waar je zelf aan het roer staat voor een goede balans tussen werk en privé. Als je wilt werken aan persoonlijke ambities en je loopbaan dan ondersteunt onze Brabant Aquademie je daarin. Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling vinden we belangrijk. Onze kernwaarden zijn samenwerken, slagvaardig, deskundig en betrouwbaar. Spreekt een werkomgeving je aan die informeel, resultaat- en klantgericht is én waar verantwoordelijkheden laag liggen, solliciteer dan op deze vacature!
 

Enthousiast? Reageer!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Stefan Weijers, manager Beleid en Innovatie Waterketen via telefoonnummer 0411-618426.

Deze vacature wordt ook gepresenteerd op de Banenmarkt van 5 juli a.s. Je bent daar van harte welkom! Je krijgt er informatie over de vacature, kunt er kennismaken met ons en wij leren jóu graag beter kennen. Op de markt krijg je de gelegenheid te speeddaten. Daarnaast kun je ontdekken hoe jij, jouw talent kunt inzetten voor onze organisatie.
Een aanmeldingsformulier voor de Banenmarkt vind je op onze site, www.dommel.nl/banenmarkt. Aanmelden is niet verplicht, wel handig voor ons! Breng in ieder geval je C.V. mee, voorzien van een recente foto.
 
Kom je niet naar de Banenmarkt maar heb je wel belangstelling voor de vacature, solliciteer dan vóór 1 juli 2022 via onderstaande button. Vragen over de sollicitatieprocedure of de Banenmarkt kun je stellen aan Joyce van de Wijgert via 0411-618273.


Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld.

Het formulier wordt geladen.