Boxtel   |   36 uren per week

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Het proces Vergunningen behandeld aanvragen voor vergunningen, meldingen en adviesvragen. De klant wordt hierbij centraal gesteld. Team Vergunningen is met hun inbreng van kennis en competenties de verbindende schakel tussen de juridische en technische wereld. Jij zorgt voor het binnenhalen en klaarzetten van vergunningsaanvragen, meldingen en adviesvragen. Bepaalde vergunningen, meldingen en adviezen handel je zelf af. En je beantwoordt de vragen van onze klanten. Je hebt dan ook veelvuldig contact met onze in- en externe klanten via telefoon of e-mail. Dit doen we volgens ons dienstverleningsnormen binnen de Dommel.

Jouw voornaamste werkzaamheden zijn:

  • Je bent verantwoordelijk voor het binnenhalen en klaarzetten van vergunningsaanvragen vanuit het landelijk Omgevingsloket naar ons eigen systeem Powerbrowser. De zo genoemde intake.
  • Je handelt eenvoudige watervergunningen en meldingen zelfstandig af.
  • Je beantwoord vragen van onze in- en externe klanten.
  • Intern heb je overleg met collega’s om tot integrale afweging te komen bij het opstellen van vergunningen.
  • Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van het proces Vergunningen. Denk hierbij aan het verbeteren van onze werkprocessen en het verder digitaliseren.

Dit ben jij 

Om succesvol te zijn in deze functie vragen wij iemand met een MBO-4 werk en denkniveau, bijvoorbeeld verkregen door een opleiding op het gebied van juridisch administratief ondersteuner, milieukunde, cultuurtechniek, land- en watermanagement, bos- en natuurbeheer of civiele techniek. Kennis van het omgevingsrecht (Algemene Wet Bestuursrecht, Omgevingswet en Waterschapsverordening) is een pré.
Je hebt affiniteit met vergunningverlening en regelgeving. Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maar zoekt vooral de samenwerking. Je bent teamgericht, ondersteunend, flexibel, pro-actief, zorgvuldig en gestructureerd. Jouw mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zijn goed, je bent sociaal vaardig en klantgericht. Verder ben je handig met ICT-systemen.

Je bent 32-36 uur per week beschikbaar.
 

Dit bieden wij jou!

De Dommel is een flexibele werkgever waar je zelf aan het roer staat voor een goede balans tussen werk en privé. Hierbij horen uiteraard variabele werktijden. Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Een ruim opleidingsbudget dat je kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit bij de Brabant Aquademie met een breed aanbod aan opleidingen hoort daarom ook bij de voorwaarden.
Daarnaast krijg je:

  • Een salaris van minimaal €3170,- en maximaal €4159,- bruto per maand (functieschaal 8) bij een 36-urige werkweek.
  • 144 verlofuren en 7,2 bovenwettelijke verlofuren en een individueel keuzebudget van 21% van het bruto salaris (minimaal €665,- en maximaal €873,- bruto per maand) waarmee je onder andere extra verlofdagen kunt kopen of sparen, opleidingskosten kan betalen of gewoon je salaris aanvullen
  • Een fijne werksfeer en een goede balans tussen werk-privé
  • Ondersteuning om thuis te werken (laptop, telefoon, vergoeding voor het inrichten van een thuiswerkplek)
  • Een goede pensioenregeling bij het ABP.

Waar kom je te werken?

Werken bij Waterschap De Dommel is werken aan water. Een mooi gebied in Midden-Brabant met overal water, in beken zoals Beerze, Dommel en Keersop. Dagelijks werken ruim 500 medewerkers met zorg aan schoon en voldoende water. Daarnaast zorgen we dat inwoners geen wateroverlast hebben.

De Dommel is een flexibele werkgever waar je zelf aan het roer staat voor een goede balans tussen werk en privé. Als je wilt werken aan persoonlijke ambities en je loopbaan dan ondersteunt onze Brabant Aquademie je daarin. Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling vinden we belangrijk. Onze kernwaarden zijn samenwerken, slagvaardig, deskundig en betrouwbaar. Spreekt een werkomgeving je aan die informeel, resultaat- en klantgericht is én waar verantwoordelijkheden laag liggen, solliciteer dan op deze vacature!
 
 

Enthousiast? Reageer!

Ben jij het talent waarnaar wij op zoek zijn? Stuur dan uiterlijk 20 mei 2024 via onderstaande button jouw cv en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Edwin Verhees, manager Vergunningen en Grondzaken via telefoonnummer 0411-661073. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Miriam van der Linden, Personeelsconsulent 0411-618598.

Ter informatie: Waterschap De Dommel vraagt bij indiensttreding om een verklaring omtrent gedrag (VOG). Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 
 

Het formulier wordt geladen.