Eindhoven/Mierlo   |   36 uren per week

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Ben jij leergierig en wil je uitgroeien tot mechanisch monteur? Dan hebben wij een prachtige kans voor jou! Als leerling-mechanisch monteur werk je vier dagen per week mee in een leuk team en op de vijfde dag volg je op kosten van het Waterschap de BBL-opleiding Eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties (niveau 3) of soortgelijk.
Je zorgt samen met je collega’s van het proces Onderhoud waterketen voor de ongestoorde werking van al het mechanische onderhoud van de installaties binnen het werkgebied van Waterschap De Dommel. Je bereidt werkzaamheden voor, en voert ze uit. Je controleert de juiste werking van de installaties en rapporteert hierover. Tevens lever je waar nodig een bijdrage aan de werkzaamheden op overige zuiveringslocaties binnen het werkgebied van Waterschap De Dommel.
 

Dit ben jij 

We zijn op zoek naar iemand die het vak nog wil leren en zin heeft om de schoolbanken weer op te zoeken. Verder verwachten we dat:

  • Je zelfstandig werkzaamheden op kan pakken maar ook graag werkt in teamverband
  • je leergierig bent ingesteld
  • je je graag laat horen en besluitvaardig bent
  • je mondeling en schriftelijk een boodschap over kan brengen en affiniteit hebt met geautomatiseerde systemen
  • je flexibel bent en gemakkelijk kan omgaan met wijzigingen in werkopdrachten
  • je beschikt over een rijbewijs B en bent minimaal 18 jaar bent
  • je technische problemen niet uit de weg gaat

Dit bieden wij jou!

Het salaris voor deze functie bedraagt € 2.276,- bruto per maand (functieschaal 4) bij een 36-urige werkweek. Wij bieden je een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget (IKB) van 21% van je bruto jaarsalaris waarmee je bijvoorbeeld extra verlof kunt kopen of sparen, opleidingskosten kunt betalen of je salaris kunt aanvullen. Ter informatie, Waterschap De Dommel vraagt bij indiensttreding om een verklaring omtrent gedrag (VOG).
 

Waar kom je te werken?

Welkom bij Waterschap De Dommel, dé waterpartner in Midden-Brabant! Samen met je collega's zorg je voor droge voeten, voldoende water en schoon water. Bij ons draag je actief bij aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving, waarin mensen graag wonen, werken, recreëren en ondernemen. En zo’n inspirerende omgeving, die bieden we jou ook graag. Daarom kun je rekenen op veel ruimte voor ontwikkeling en ondernemerszin. Jouw vrijheid, persoonlijk leiderschap, mobiliteit en autonomie vinden we heel belangrijk.
 

Enthousiast? Reageer!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Toine van Dartel, manager Onderhoud Waterketen via telefoonnummer 0411- 618460.

Heb je belangstelling voor de vacature, solliciteer dan vóór 26 augustus 2022 via onderstaande button. Vragen over de sollicitatieprocedure  kun je stellen aan Rieke Verlar via 0411-613156.

Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 

Het formulier wordt geladen.