|   36 uren per week

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

De veldmedewerker is de uitvoerder van werkopdrachten in het veld. De veldmedewerker brengt bij het uitvoeren van de opdrachten gebiedskennis en kennis van De Dommel-werkwijzen in. Afwijkingen in het veld worden doorgegeven. Vastleggen van gegevens is vanzelfsprekend. De veldmedewerker kan uitleggen wat het waterschap ter plekke doet en waarom. Staat hiermee boeren, burgers en buitenlui in het veld te woord én weet wanneer er doorverwezen moet worden en naar wie. De BBL plek houdt in dat je 1 tot 2 dagen per week de opleiding volgt, MBO Cultuurtechniek of Land, weg en waterbouw en 3 tot 4 dagen in de week het werkveld van een Veldmedewerker leert kennen.

Dit ben jij 

Je bent een leerling of wil leerling worden van één van de opleidingen in de richting van MBO cultuurtechniek of land, weg en waterbouw. Je hebt gevoel voor en ervaring met machines en daarnaast ook groene vingers. Je hebt affiniteit met digitaal werken (in het veld). Je kunt zelfstandig werken, bent ondernemend en beschikt over een dosis gezond boeren verstand. Je beschikt over een rijbewijs B en T  en bij voorkeur ook E.

Dit bieden wij jou!

De Dommel is een flexibele werkgever waar je zelf aan het roer staat voor een goede balans tussen werk en privé. Hierbij horen uiteraard variabele werktijden. Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Een ruim opleidingsbudget dat je kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit hoort daarom ook bij de voorwaarden.
Daarnaast krijg je:

  • een leer-arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week voor de duur van je opleiding, te starten met 1 jaar. Het salaris bedraagt voor het eerste jaar € 2.276,- (schaal 4) op basis van 36 uur, daarna kan je doorgroeien.
  • 144 verlofuren en een individueel keuzebudget (21% over het brutosalaris) waarmee je onder andere extra verlofdagen kunt kopen;
  • Ondersteuning om fijn thuis te werken (laptop, telefoon, vergoeding voor het inrichten van een thuiswerkplek);
  • Korting op de zorgverzekering;
  • Een goede pensioenregeling bij het ABP.

Waar kom je te werken?

Waterschap de Dommel dé waterpartner in Midden-Brabant. Samen met anderen werken we aan droge voeten en voldoende water en schoon water. We dragen actief bij aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving. Een leefomgeving waarin mensen graag wonen, werken en recreëren met goede condities voor ondernemers.

Wij zijn een moderne functionele overheid, steeds met oog voor wat de samenleving van ons vraagt. Onze aanpak is ondernemend, innovatief en van hoge kwaliteit. We realiseren onze doelen tegen zo laag mogelijke maatschappelijke kosten, met een optimale balans tussen mens, omgeving en economie.
 

Enthousiast? Reageer!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met John van Avezaath, manager Onderhoud Watersysteem via telefoonnummer 0411-618283.

Deze vacature wordt ook gepresenteerd op de Banenmarkt van 5 juli a.s. Je bent daar van harte welkom! Je krijgt er informatie over de vacature, kunt er kennismaken met ons en wij leren jóu graag beter kennen. Op de markt krijg je de gelegenheid te speeddaten. Daarnaast kun je ontdekken hoe jij, jouw talent kunt inzetten voor onze organisatie.
Een aanmeldingsformulier voor de Banenmarkt vind je op onze site, www.dommel.nl/banenmarkt. Aanmelden is niet verplicht, wel handig voor ons! Breng in ieder geval je C.V. mee, voorzien van een recente foto.
 
Kom je niet naar de Banenmarkt maar heb je wel belangstelling voor de vacature, solliciteer dan vóór 1 juli 2022 via onderstaande button. Vragen over de sollicitatieprocedure of de Banenmarkt kun je stellen aan Joyce van de Wijgert via 0411-618273.

Solliciteer via onderstaande button!

Het formulier wordt geladen.