Boxtel   |   36 uren per week

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als medewerker bedrijfsvoering ondersteun je de Adviseur Milieu & Kwaliteit op operationeel vlak. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit ondersteuning op het gebied van wet- en regelgeving aangaande milieu binnen onze waterketen. Daarnaast draag je bij aan de implementatie van Makeonline (webbased applicatie die ons complianceproces automatiseert) en ondersteunt met het verder uitwerken ervan. Ook draag je bij aan het borgen, onderhoud en naleving van het complianceregister. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met de verschillende organisatieonderdelen (collega’s). Tevens zorg je voor uitwerking en toepassing van wet- en regelgeving binnen de verschillende clusterteams en draag je bij aan andere aandachtsgebieden van het CBO (centraal beheer en onderhoud), zoals bijvoorbeeld contractmanagement, assetmanagement, databeheer en veiligheidsbeleid.

Dit ben jij 

Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden, bent proactief, nieuwsgierig en kan uitstekend samenwerken en verbinden, contacten leggen en organiseren. Verder beschik je over:
 

 • Minimaal een  MBO+ of HBO-opleiding op het gebied van Rechten, Milieukunde, Middelbare Veiligheidskunde, Technische Bedrijfskunde of soortgelijk en een aantal jaren relevante werkervaring. .
 • Affiniteit met en/of kennis van wet- en regelgeving op het gebied van milieu.
 • Je kan goed overtuigen, bent communicatief vaardig  en hebt de vaardigheid om collega’s ‘mee te nemen’ in het belang van compliance en de daarbij benodigde ontwikkelingen.
 • Je bent administratief uitstekend onderlegd en werkt graag samen.
 • Affiniteit met de waterketen is een pré.
 • Kennis van Makeonline is een pré.
 • Je bent bereid om een rol te spelen binnen onze calamiteitenorganisatie.

Dit bieden wij jou!

 • Een salaris van minimaal € 3.078,-  en maximaal € 4.176,- per maand bij een werkweek van 36 uur (functieschaal 9), afhankelijk van opleiding en ervaring.
  Daarnaast profiteer je van een uitgebreid pakket aan voordelen, met onder andere:
 • Een ruim opleidingsbudget dat je kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit, en de Brabant Aquademie waar je alles kunt leren over water. 
 • 144 verlofuren en een individueel keuzebudget van 21% van je bruto salaris waarmee je onder andere extra verlofdagen kunt kopen of je salaris mee aan kan vullen.
 • Ondersteuning om fijn thuis te werken (laptop, telefoon, computerscherm, vergoeding voor het inrichten van een thuiswerkplek).
 • Korting op de zorgverzekering voor jou en je gezin.
 • Een goede pensioenregeling bij het ABP.

Ter informatie, Waterschap De Dommel vraagt bij een aanstelling een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Waar kom je te werken?

Welkom bij Waterschap De Dommel, dé waterpartner in Midden-Brabant! Samen met je collega's zorg je voor droge voeten, voldoende water en schoon water. Bij ons draag je actief bij aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving, waarin mensen graag wonen, werken, recreëren en ondernemen. En zo’n inspirerende omgeving, die bieden we jou ook graag. Daarom kun je rekenen op veel ruimte voor ontwikkeling en ondernemerszin. Jouw vrijheid, persoonlijk leiderschap, mobiliteit en autonomie vinden we heel belangrijk.
De processen Beheer en Onderhoud Waterketen zijn verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van alle rioolwaterzuiveringen, de aanvoersystemen (gemalen en persleidingen) en slibverwerkingsinstallaties binnen het gehele beheersgebied van Waterschap De Dommel. De omgeving van de processen wordt steeds complexer. Eisen aan wet- en regelgeving veranderen en de verbinding met de maatschappij wordt meer integraal. Ook de verschillende installaties en de eisen die daaraan gesteld worden veranderen.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij het talent waarnaar wij op zoek zijn? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk maar uiterlijk vóór 3 oktober 2022 via onderstaande button jouw cv en motivatie. 
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Gea Dalstra manager beheer waterketen, 0411-618316 of Toine van Dartel, manager onderhoud waterketen, tel. 0411- 618460. Voor het proces werving en selectie kun je contact opnemen met Rieke Verlare, Personeelsconsulent, tel. 0411-613156.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 

Het formulier wordt geladen.