Gezocht: Jeugdbestuurder

24 oktober 2018 Onze jeugdbestuurder Nine wordt volgend jaar 18 jaar en gaat stoppen. Daarom zoeken wij vanaf 2019 een nieuwe jeugdbestuurder om Nine op te volgen. Ben jij geïnteresseerd in water en enthousiast om te leren en te vertellen over de taken van het waterschap en waterbewustzijn? Word dan onze nieuwe jeugdbestuurder!
Neem jij de vlogcamera over van Nine?

Als jeugdbestuurder:

-    Ga je naar activiteiten en evenementen namens Waterschap De Dommel
-    Bedenk en organiseer je activiteiten voor jongeren over de taken van het waterschap en waterbewustzijn
-    Vlog je hierover en doe je verslag via jouw eigen jeugdbestuur-account op insta
-    Ben je vertegenwoordigd in het landelijk jeugdwaterschap en ga je met hen ongeveer 4x per jaar op pad

Wij zoeken iemand die:

-    Tussen de 15 en 17 jaar is
-    Woont in ons werkgebied
-    Interesse heeft in water
-    Enthousiast is en inzet toont
-    Handig is met social media

Als jeugdbestuurder leer je wat er allemaal nodig is voor schoon, voldoende en veilig water. Je doet ervaring op in een bestuur, krijgt een groter netwerk en ontmoet interessante mensen. Ook leer je beter presenteren, debatteren, organiseren en in het openbaar spreken. En wie weet raak je enthousiast om in de toekomst aan de slag te gaan in de wereld van het waterbeheer. Je ontvangt een jaarlijkse vergoeding van € 250 euro en wij vergoeden jouw reis- en verblijfkosten.

Interesse?

Vertel ons dan voor 15 november 2018 in een video van max. 1 minuut wie jij bent en laat zien waarom jij onze nieuwe jeugdbestuurder wil zijn. Stuur je video samen met jouw contactgegevens naar communicatie@dommel.nl. De beste inzendingen gaan door naar de eindronde op vrijdag 30 november 2018 waarin je de jury ontmoet die de nieuwe jeugdbestuurder zal kiezen.

 

Meer informatie

www.dommel.nl/jeugdbestuurder