Doet u mee met “Droge Voeten Sint-Oedenrode”?

15 mei 2019 Op woensdag 29 mei om 19.30 uur organiseren gemeente Meierijstad en Waterschap De Dommel een bijeenkomst over de stand van zaken van het project “Droge Voeten Sint-Oedenrode”. Hét project om de kern van Sint-Oedenrode te beschermen tegen wateroverlast. Deze tweede bijeenkomst vindt plaats in de Raadszaal van het voormalige gemeentehuis van Sint- Oedenrode, Burg. Wernerplein 1. Inloop is vanaf 19.00 uur.

Programma 29 mei

Tijdens de bijeenkomst informeren we u over de meest recente resultaten van de berekeningen voor de variant Ruimte voor de Dommel; hoe hoog komt het water en waar? Ook kunt u kennis maken met het adviesbureau waarmee we gaan samenwerken om het plan verder uit te werken. En na de pauze wordt in thematafels kennis uit gewisseld en kunt u vragen stellen aan de medewerkers van gemeente, waterschap en adviesbureau.

Hoe kunt u meedoen?

Dit is het eerste moment voor u om actief aan het project mee te werken. Dus heeft u ideeën, wilt u uw kennis met ons delen, ziet u kansen? Op woensdag 29 mei vertellen wij u alles over de mogelijkheden die er zijn om uw steentje bij te dragen aan dit project.

Graag krijgen wij vooraf inzicht in het aantal deelnemers. U kunt zich tot en met 27 mei aanmelden via drogevoetenrooi@dommel.nl  

Bent u op 29 mei verhinderd en wilt u graag op de hoogte blijven? Abonneer u op de digitale nieuwsbrief

 Meer informatie over het project.