Tilburg   |   36 uur per week

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als Onderhoudsmedewerker lever je een belangrijke bijdrage aan de betrouwbaarheid van onze installaties. Je voert  het verzorgend onderhoud uit van de installaties, zoals het inspecteren en smeren van installaties, voornamelijk in de regio Tilburg. Tevens assisteer je monteurs en operators bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Je voert controles uit op de juiste werking van de werktuigen en verhelpt problemen en storingen.
 

Dit ben jij

Jij werkt zelfstandig maar kunt ook goed samenwerken. Je bent servicegericht, hebt technisch inzicht en werkt aantoonbaar veilig. Verder ben je:

 • Bij voorkeur in bezit van relevante VMBO diploma (bijvoorbeeld produceren, installeren en energie) of een MBO niveau 3 diploma op het gebied van  installatietechniek/ werktuigbouw
 • Je hebt een diploma techniek afvalwaterzuivering (TAZ) of je bent bereid dit diploma te halen
 • Je bent in het bezit van Basisveiligheid VCA en rijbewijs BE
 • Je kunt je goed mondeling en schriftelijk uitdrukken
 • Je bent bereid om buiten werktijd en in het weekend mee te draaien met storingsdiensten (gemiddeld eens in de vier weken)
 • Je hebt oog voor het milieu
 • Enige praktijkervaring is een pré

Dit bieden wij jou!

Een salaris van minimaal € 2.270,-  en maximaal € 2.800 per maand bij een werkweek van 36 uur (functieschaal 5), afhankelijk van opleiding en ervaring.
Daarnaast profiteer je van een uitgebreid pakket aan voordelen, met onder andere:

 • Een ruim opleidingsbudget dat je kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit, en de Brabant Aquademie waar je alles kunt leren over water. 
 • 144 verlofuren en een individueel keuzebudget waarmee je onder andere extra verlofdagen kunt kopen.
 • Korting op de zorgverzekering voor jou en je gezin.
 • Een goede pensioenregeling bij het ABP.

Waar kom je te werken?

Welkom bij Waterschap De Dommel, dé waterpartner in Midden-Brabant! Samen met je collega's zorg je voor droge voeten, voldoende water en schoon water. Bij ons draag je actief bij aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving, waarin mensen graag wonen, werken, recreëren en ondernemen. En zo’n inspirerende omgeving, die bieden we jou ook graag. Daarom kun je rekenen op veel ruimte voor ontwikkeling en ondernemerszin. Jouw vrijheid, persoonlijk leiderschap, mobiliteit en autonomie vinden we heel belangrijk.
 
Het proces Onderhoud waterketen richt zich op het instandhouden van rioolwaterzuiveringen, de aanvoersystemen (gemalen en persleidingen) en slibverwerkingsinstallaties binnen het gehele beheersgebied van Waterschap De Dommel. De zelfstandigheid en professionaliteit van onze medewerkers bepaalt ons succes. Binnen het proces werken ruim 40 medewerkers.
 

Enthousiast? Reageer!

Ben jij het talent waarnaar wij op zoek zijn? Dan ontvangen wij graag vóór 26 oktober 2021 via onderstaande button jouw cv en motivatie.
 
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Toine van Dartel, Manager onderhoud waterketen, via telefoonnummer: 0411- 618460. Voor het proces werving en selectie kun je contact opnemen met Rieke Verlare, Personeelsconsulent, via telefoonnummer: 0411-613156. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 10 november.


Ter informatie, Waterschap De Dommel vraagt bij een aanstelling naar een verklaring omtrent gedrag (VOG).
 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.
 

Solliciteer op deze vacature