Normaal gesproken organiseren we een informatieavond om de plannen toe te lichten die ter inzage komen. Op deze manier kunnen we naast de toelichting ook uw vragen beantwoorden. Vanwege de huidige maatregelen kunnen we dit niet op deze manier organiseren. We kijken liever wat er wel kan. Daarom organiseren we op dinsdag 29 juni 2021 een “open lucht informatiedag”. Op deze dag staan wij met een informatietent buiten in het gebied. U kunt die dag bij ons terecht met al uw vragen over ons projectplan voor fase 2. Maar ook over de werkzaamheden voor fase 1.

In verband met huidige maatregelen vragen we u om u van tevoren aan te melden. We willen u rustig en goed te woord staan. Daarom werken met tijdslot van 30 minuten. Startend vanaf 10 uur tot 17 uur.
Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar projecttongelreep@dommel.nl. Geef hierbij ook aan op welke tijd u het liefste langs wilt komen. Handig voor onze planning! Wacht niet te lang met aanmelden zodat u verzekerd bent van uw tijdslot! U ontvangt na aanmelding een bevestiging met de locatie en uw tijdslot.

Graag zien we u op 29 juni. Wij bestellen alvast mooi weer. En de koffie staat klaar :-)