Noord-Brabant   |   21.5 uur per week

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Je krijgt vanaf het begin een veelzijdige baan met bijbehorende verantwoordelijkheden. Daarin komen alle aspecten van het HR-werk voor.
Denk bijvoorbeeld aan het pro actief adviseren van het management op HR gebied. Dit doe je met behulp van onder andere de CAO, het personeelshandboek en overige wet-en regelgeving. Daarnaast houd je in je advies rekening met de organisatiedoelen.
Je ben ook actief in het begeleiden bij verzuim, loopbaanvraagstukken en het uitvoeren van werving- en selectieprocedures. Tevens bewaak je samen met de manager het personeelsbudget en zorg je dat het budget te allen tijde up to date en inzichtelijk is.
Kortom: In deze rol zal je de managers binnen jouw aandachtsgebied pro actief adviseren en faciliteren in hun HR-verantwoordelijkheden.

Verder ga je mede invulling geven aan project(en) en werk je nauw samen met je (collega) personeelsconsulenten, de HR-adviseurs en onze backoffice. Je bent tevens bereid een rol te vervullen binnen onze calamiteiten organisatie.

Dit ben jij

Wij zoeken een collega die ons team komt aanvullen en versterken!
Je werkt gestructureerd en je zorgt dat je overzicht houdt, zodat jij je prioriteiten kent en je kan houden aan gemaakte afspraken. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Je bent vasthoudend als het nodig is en je doet dit op een manier die gehoord kan worden. Als een echte teamspeler leg je makkelijk verbinding met managers en medewerkers en door je manier van communiceren ben je in staat om draagvlak te creëren. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en adviezen en brengt deze met lef over de bühne. Je bouwt makkelijk een netwerk op.

Tot slot neem je de volgende bagage mee:

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Het is een pré als je ervaring en/of affiniteit hebt met HR Analytics;
  • Het is een pré als je het leuk vindt om met cijfers te werken en jouw goed analytisch vermogen helpt jou om managementinformatie snel te kunnen lezen en interpreteren.

Dit bieden wij jou!

Een salaris van minimaal € 2.966,- en maximaal € 4.024,- per maand bij een werkweek van 36 uur (functieschaal 9), afhankelijk van opleiding en ervaring.  Daarnaast profiteer je van een uitgebreid pakket aan voordelen, met onder andere:

  • Een ruim opleidingsbudget dat je kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit, en de Brabant Academie waar je alles kunt leren over water.
  • 144 verlofuren en een individueel keuzebudget waarmee je onder andere extra verlofdagen kunt kopen.
  • Variabele werktijden.
  • Ondersteuning om fijn thuis te werken (laptop, telefoon, computerscherm, vergoeding voor het inrichten van een thuiswerkplek én regelmatig digitaal of wandelcontact met collega’s).
  • Korting op de zorgverzekering voor jou en je gezin.
  • Een goede pensioenregeling bij het ABP.
Ter informatie, Waterschap De Dommel vraagt bij een aanstelling een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Waar kom je te werken?

Welkom bij Waterschap De Dommel, dé waterpartner in Midden-Brabant! Samen met je collega's zorg je voor droge voeten, voldoende water en schoon water. Bij ons draag je actief bij aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving, waarin mensen graag wonen, werken, recreëren en ondernemen. En zo’n inspirerende omgeving, die bieden we jou ook graag. Daarom kun je rekenen op veel ruimte voor ontwikkeling en ondernemerszin. Jouw vrijheid, persoonlijk leiderschap, mobiliteit en autonomie vinden we heel belangrijk.

Enthousiast? Reageer!

Spreekt de vacature je aan en herken je je in het profiel? Dan maken we graag kennis met je. Upload uiterlijk voor 21 juni 2021  je cv en motivatie.

Voor meer info over de functie kun je terecht bij Mari Strik (manager HRM, 06-52504099). Rieke Verlare (personeelsconsulent, 0411-613156) kan je alles vertellen over de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature