Boxtel   |   36 uren per week

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als integraal eindverantwoordelijk projectleider werk je aan de ruimtelijke inrichting van een klimaatrobuuste leefomgeving. De inrichtingsmaatregelen liggen in en aan de randen van bebouwd gebied met als leidend principe dat elke druppel telt. Je werkt hierbij samen met gemeenten op ambtelijk en bestuurlijk niveau, particuliere grondeigenaren en bedrijven om water vast te houden en of vertraagd af te voeren (waterconservering).

Je gaat werken in hybride projectteams, waarbij je ook de aansturing verzorgt van medewerkers van partnerorganisaties. Je past als projectleider het agile werken toe en bent in staat effectief leiding te geven aan projecten door medewerkers zelfsturend te laten werken. Je zorgt voor een strakke planning en een efficiënte inzet van mensen en middelen. De toegekende budgetten, de projectkwaliteit en projectvoortgang zijn bij jou in uitstekende handen.
 

Dit ben jij 

Je bent een doortastende en ervaren projectleider die het uitdagend vindt om te werken aan infrastructurele inrichtingsprojecten, waarbij veel interactie is met meerdere partijen buiten het waterschap zoals gemeenten en direct belanghebbenden. Je beschikt over HBO+/Academisch werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het publieke domein. Je hebt besef van ambtelijke en bestuurlijke verhoudingen.

Je bent in staat om een heldere en herkenbare stijl van managen neer te zetten en te blijven ontwikkelen. Je kunt aantonen wat je de laatste jaren gedaan hebt aan je persoonlijke ontwikkeling als ‘leidinggevende’ van projecten.

Je bent een teamspeler, initiatiefrijk, overtuigend, analytisch en sterk in plannen, organiseren en oordeelsvorming.
 

Dit bieden wij jou!

Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 4.722,- bruto per maand (functieschaal 10) afhankelijk van je opleiding en ervaring bij een 36-urige werkweek. Het betreft een functie met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. Wij bieden je een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget (IKB) van 21% van je bruto jaarsalaris, waarmee je bijvoorbeeld extra verlof kunt kopen of sparen, opleidingskosten kunt betalen of je salaris kunt aanvullen. Ter informatie, Waterschap De Dommel vraagt bij indiensttreding om een verklaring omtrent gedrag (VOG).
 

Waar kom je te werken?

Werken bij Waterschap De Dommel is werken aan water. Een mooi gebied in Midden-Brabant met overal water, in beken zoals Beerze, Dommel en Keersop. Dagelijks werken ruim 500 medewerkers met zorg aan schoon en voldoende water. Daarnaast zorgen we dat inwoners geen wateroverlast hebben.

De Dommel is een flexibele werkgever waar je zelf aan het roer staat voor een goede balans tussen werk en privé. Als je wilt werken aan persoonlijke ambities en je loopbaan dan ondersteunt onze Brabant Aquademie je daarin. Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling vinden we belangrijk. Onze kernwaarden zijn samenwerken, slagvaardig, deskundig en betrouwbaar. Spreekt een werkomgeving je aan die informeel, resultaat- en klantgericht is én waar verantwoordelijkheden laag liggen, solliciteer dan op deze vacature!

Projectleider Klimaatrobuuste Leefomgeving
28-36 uur per week –2 jaar met uitzicht op vaste aanstelling

Enthousiast? Reageer!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jarno de Jonge, manager realisatie watersysteem via telefoonnummer 0411-618639.

Deze vacature wordt ook gepresenteerd op de Banenmarkt van 5 juli a.s. Je bent daar van harte welkom! Je krijgt er informatie over de vacature, kunt er kennismaken met ons en wij leren jóu graag beter kennen. Op de markt krijg je de gelegenheid te speeddaten. Daarnaast kun je ontdekken hoe jij, jouw talent kunt inzetten voor onze organisatie.
Een aanmeldingsformulier voor de Banenmarkt vind je op onze site, www.dommel.nl/banenmarkt. Aanmelden is niet verplicht, wel handig voor ons! Breng in ieder geval je C.V. mee, voorzien van een recente foto.
 
Kom je niet naar de Banenmarkt maar heb je wel belangstelling voor de vacature, solliciteer dan vóór 1 juli 2022 via onderstaande button. Vragen over de sollicitatieprocedure of de Banenmarkt kun je stellen aan Joyce van de Wijgert via 0411-618273.

Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld.
 

Het formulier wordt geladen.