Boxtel   |   36 uren per week

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Je werkt projectmatig aan de ruimtelijke inrichting van klimaatrobuuste beeklandschappen in IPM-gestuurde inrichtingsprojecten. Het zwaartepunt van het takenpakket ligt op vlak van het omgevingsmanagement. Je zult als Omgevingsmanager aan de slag gaan in 2 complexe inrichtingsprojecten, waarbij de aandacht en inspanningen naast het beekdal ook uit gaan naar de flanken, de hoge zandruggen en bebouwd gebied. Als Omgevingsmanager ben je verantwoordelijk voor de interactie met de omgeving om het project gerealiseerd te krijgen binnen de publiekrechtelijke en privaatrechtelijke randvoorwaarden. De omgevingsmanager houdt zich bezig met de maatschappelijke inbedding in het project en is daarmee intermediair tussen de (project)organisatie en haar omgeving. De omgevingsmanager probeert begrip en vertrouwen te kweken in de omgeving en te komen tot effectieve samenwerking met omgevingspartijen. Voor dit alles is intensief contact en overleg op ambtelijk en bestuurlijk niveau nodig.

Je bent in figuurlijke zin een diplomaat. Het is van cruciaal belang draagvlak voor het project in de streek goed te organiseren door het vinden van het gezamenlijk belang. Op een natuurlijke wijze en met gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen betrek je de omgeving bij het werk, kom je met gedragen voorstellen en bereik je ‘maximaal haalbare’ resultaten.

Je zorgt voor een strakke planning en een efficiënte inzet van mensen en middelen. De toegekende budgetten, de projectkwaliteit en projectvoortgang zijn bij jou in uitstekende handen.

Je werkt aan de ontwikkeling van ons omgevingsmanagement, draagt bij aan verbeteringen en standaardisering van het werkproces.
 

Dit ben jij 

Je bent een doortastende en ervaren projectleider die het uitdagend vindt om te werken aan grootschalige en complexe projecten, waarbij veel interactie is met meerdere partijen buiten het waterschap zoals gemeenten, Provincie en direct belanghebbenden. Je beschikt over HBO+/Academisch werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in natte infrastructurele projecten en stakeholdermanagement. Je hebt besef van ambtelijke en bestuurlijke verhoudingen. Ervaring met IPM is een pre.

Leren is je tweede natuur. Je bent bereid via opleidingen je verder te bekwamen in (strategisch) omgevingsmanagement.

Je bent een teamspeler, initiatiefrijk, overtuigend, omgevingsbewust en sterk in plannen en organiseren.
 

Dit bieden wij jou!

Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 5.340,- bruto per maand (functieschaal 11) afhankelijk van je opleiding en ervaring bij een 36-urige werkweek. Het betreft een projectaanstelling uitgaande van een duur van 3 tot 5 jaar. Wij bieden je een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget (IKB) van 21% van je bruto jaarsalaris, waarmee je bijvoorbeeld extra verlof kunt kopen of sparen, opleidingskosten kunt betalen of je salaris kunt aanvullen. Ter informatie, Waterschap De Dommel vraagt bij indiensttreding om een verklaring omtrent gedrag (VOG).
 

Waar kom je te werken?

Werken bij Waterschap De Dommel is werken aan water. Een mooi gebied in Midden-Brabant met overal water, in beken zoals Beerze, Dommel en Keersop. Dagelijks werken ruim 500 medewerkers met zorg aan schoon en voldoende water. Daarnaast zorgen we dat inwoners geen wateroverlast hebben.

De Dommel is een flexibele werkgever waar je zelf aan het roer staat voor een goede balans tussen werk en privé. Als je wilt werken aan persoonlijke ambities en je loopbaan dan ondersteunt onze Brabant Aquademie je daarin. Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling vinden we belangrijk. Onze kernwaarden zijn samenwerken, slagvaardig, deskundig en betrouwbaar. Spreekt een werkomgeving je aan die informeel, resultaat- en klantgericht is én waar verantwoordelijkheden laag liggen, solliciteer dan op deze vacature!

Projectleider/Omgevingsmanager
36 uur per week - aanstelling 3-5 jaar

Enthousiast? Reageer!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jarno de Jonge, manager realisatie watersysteem via telefoonnummer 0411-618639.

Deze vacature wordt ook gepresenteerd op de Banenmarkt van 5 juli a.s. Je bent daar van harte welkom! Je krijgt er informatie over de vacature, kunt er kennismaken met ons en wij leren jóu graag beter kennen. Op de markt krijg je de gelegenheid te speeddaten. Daarnaast kun je ontdekken hoe jij, jouw talent kunt inzetten voor onze organisatie.
Een aanmeldingsformulier voor de Banenmarkt vind je op onze site, www.dommel.nl/banenmarkt. Aanmelden is niet verplicht, wel handig voor ons! Breng in ieder geval je C.V. mee, voorzien van een recente foto.

Kom je niet naar de Banenmarkt maar heb je wel belangstelling voor de vacature, solliciteer dan vóór 1 juli 2022 via onderstaande button. Vragen over de sollicitatieprocedure of de Banenmarkt kun je stellen aan Joyce van de Wijgert via 0411-618273.

Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld.
 

Het formulier wordt geladen.