Boxtel   |   36 uren per week

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als (senior)adviseur inkoop draag je samen met je collega’s de verantwoordelijkheid voor  aanbestedingen en het adviseren over inkoop.

 • Je adviseert over bijvoorbeeld de te volgen procedure en beantwoordt vragen daarover vanuit de organisatie.
 • Je begeleidt als adviseur Europese, Openbare en meervoudige onderhandse aanbestedingen van de verschillende processen.
 • Je adviseert over en ondersteunt bij innovatieve aanbestedingsprocedures.
 • Je verzamelt en analyseert ontwikkelingen op het gebied van (duurzaam) inkoop en volgt de ontwikkelingen op de markt om deze toe te kunnen passen binnen het eigen vakgebied.
 • Je levert een bijdrage aan de beleidsevaluatie en draagt zorg voor de doorvertaling van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving in de aanbestedingsprocedures.
De (complexe) aanbestedingstrajecten liggen op het terrein van leveringen, (ICT-) diensten en/of werken. Je adviseert management en gebruikers over de beste manier van aanbesteden om de leverancier die het verschil kan maken, te contracteren. Hierbij zorg je voor kwaliteit en voor zorgvuldige naleving van wet- en regelgeving.

Je vindt het een uitdaging om te werken aan complexe aanbestedingen. Jouw meerwaarde zit daarnaast op het gebied van competenties als samenwerken, innoveren, overtuigingskracht. Hiermee draag je ook bij aan de ontwikkeling van het team. Je streeft naar kwaliteit en de optimalisering van de dienstverlening.
 

Dit ben jij 

Als communicatief vaardige en resultaatgerichte collega leg je op elk niveau gemakkelijk contact met zowel de interne organisatie als externe organisaties. Je hebt oog voor de belangen van de interne klant en de organisatie. Je werkt accuraat, hebt een proactieve houding, bent kritisch en kunt moeiteloos zelfstandig opereren. Dynamiek maakt het werk voor jou boeiend en uitdagend.

Je beschikt over:

 • een opleiding op HBO niveau (bedrijfskunde/economie/juridisch) en vakgerichte vervolgopleidingen (zoals NEVI); 
 • werkervaring met inkoop en aanbestedingen binnen de non-profit sector waarbij je zelfstandig (Europese) aanbestedingen hebt uitgevoerd;
 • je hebt ervaring met innovatieve aanbestedingsprocedures en/of (bouw)contractvormen of de ambitie om je hier verder in te ontwikkelen
Daarnaast ben je 30-36 uur per week beschikbaar.
 

Dit bieden wij jou!

De Dommel is een flexibele werkgever waar je zelf aan het roer staat voor een goede balans tussen werk en privé. Hierbij horen uiteraard variabele werktijden. Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Een ruim opleidingsbudget dat je kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit bij de Brabant Aquademie met een breed aanbod aan opleidingen hoort daarom ook bij de voorwaarden.
Daarnaast krijg je:

 • Een minimaal salaris van €3645,- en maximaal salaris van € 5602,- bruto per maand (functieschaal 10 of 11) afhankelijk van kennis en ervaring bij een 36-urige werkweek.
 • 144 verlofuren en een individueel keuzebudget (21% over het bruto salaris) waarmee je onder andere extra verlofdagen kunt kopen;
 • Ondersteuning om thuis te werken (laptop, telefoon, vergoeding voor het inrichten van een thuiswerkplek)
 • Een goede pensioenregeling bij het ABP.

Waar kom je te werken?

Welkom bij Waterschap De Dommel, dé waterpartner in Midden-Brabant! Samen met je collega's zorg je voor droge voeten, voldoende water en schoon water. Bij ons draag je actief bij aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving, waarin mensen graag wonen, werken, recreëren en ondernemen. En zo’n inspirerende omgeving, die bieden we jou ook graag. Daarom kun je rekenen op veel ruimte voor ontwikkeling en ondernemerszin. Jouw vrijheid, persoonlijk leiderschap, mobiliteit en autonomie vinden we heel belangrijk.
 

Enthousiast? Reageer!

Spreekt de vacature je aan en herken je je in het profiel? Dan maken we graag kennis met je. Upload uiterlijk 6 februari 2023 je cv en motivatie. Voel je vrij om voor je motivatie een vorm te gebruiken die bij je past.
 
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ingeborg Leermakers, Manager inkoop, juridische zaken en bestuursondersteuning 0411-618280. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Miriam van der Linden, Personeelsconsulent 0411-618598.
 

Het formulier wordt geladen.