Boxtel   |   36 uren per week

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Ben jij van nature een kapitein en weet jij altijd koers te houden, zelfs in woelig weer? Krijg je daarnaast energie van complexe projecten en zit aansturen in jouw bloed? Dan is dit de uitdaging voor jou! Werk samen met je team aan een toekomstbestendige leefomgeving en een toekomstbestendige waterhuishouding.

Als Senior Projectleider / Technisch Manager sta jij aan het roer van een technisch team. Dit team bestaat uit interne specialisten zoals hydrologen, ecologen en externe deskundigen. Als Technisch Manager ga jij aan de slag met twee of drie complexe inrichtingsprojecten voor het watersysteem. Hierbij draag jij zorg voor de technische, functionele invulling van het project. Het totstandkoming van het programma van eisen en projectplan Waterwet.

Andere belangrijke werkzaamheden als Senior Projectleider / Technisch Manager zijn:

 • Je denkt mee over de risicobeheersing en staat voor een goede samenwerking met de interne organisatie, het IPM-team en externe adviseurs;
 • Je stuurt op een procesmatige manier aan en bewaakt dat de inhoudelijke onderdelen integraal worden afgewogen, waarbij de vak inhoud zich tot hoofdlijnen beperkt.

Dit ben jij 

Als ervaren projectleider ben jij altijd op zoek naar uitdagende projecten die grootschalig en complex zijn. Je hebt een passie voor het werken aan projecten waarbij interactie met meerdere partijen buiten het waterschap zoals gemeenten en direct belanghebbenden centraal staat. Je bent een teamspeler die altijd initiatief toont en anderen weet te overtuigen. Dankzij jouw analytische vaardigheden en sterk plannings- en organisatievermogen ben je in staat om complexe projecten tot een goed einde te brengen.

 • Je beschikt over hbo+/academisch werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je bent bekend met ambtelijke en bestuurlijke verhoudingen.
 • Je hebt kennis van en sterke affiniteit met de werking van het watersysteem.
 • Ervaring met IPM en kennis van hydrologie is een pré.
 • Je kent je kwaliteiten en weet welke kennis en vaardigheden je verder wilt ontwikkelen. In je rol als Technisch Manager trek je samen met de Omgevingsmanager op in het vinden van de meest optimale oplossing.
 • Je kent je kwaliteiten en weet welke kennis en vaardigheden je verder wilt ontwikkelen. Hoe je leert heb je een duidelijke visie op.
 • Daarnaast ben je 36 uur per week beschikbaar.

Dit bieden wij jou!

De Dommel is een flexibele werkgever waar je zelf aan het roer staat voor een goede balans tussen werk en privé. Hierbij horen uiteraard variabele werktijden. Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Een ruim opleidingsbudget dat je kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit bij de Brabant Aquademie met een breed aanbod aan opleidingen hoort daarom ook bij de voorwaarden.
Daarnaast krijg je:

 • Een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring van minimaal € 3.736,- en maximaal €5.742,- per maand (functieschaal 10 of 11) bij een 36-urige werkweek.
 • 144 verlofuren en een individueel keuzebudget (21% over het brutosalaris) waarmee je onder andere extra verlofdagen kunt kopen of je salaris kan aanvullen (minimaal € 785,- en maximaal € 1.206,- per maand);
 • Ondersteuning om fijn thuis te werken (laptop, telefoon, vergoeding voor het inrichten van een thuiswerkplek)
 • Een goede pensioenregeling bij het ABP.

Waar kom je te werken?

Waterschap de Dommel is dé waterpartner in Midden-Brabant. Samen met anderen werken we aan droge voeten, voldoende water en schoon water. We dragen actief bij aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving. Een leefomgeving waarin mensen graag wonen, werken en recreëren met goede condities voor ondernemers.
Wij zijn een moderne functionele overheid, steeds met oog voor wat de samenleving van ons vraagt. Onze aanpak is ondernemend, innovatief en van hoge kwaliteit. We realiseren onze doelen tegen zo laag mogelijke maatschappelijke kosten, met een optimale balans tussen mens, omgeving en economie.

Enthousiast? Reageer!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jarno de Jonge, manager Realisatie Watersysteem via telefoonnummer 0411-618639.

Deze vacature wordt ook gepresenteerd op de Banenmarkt van 8 juni a.s. Je bent daar van harte welkom! Je krijgt er informatie over de vacature, kunt er kennismaken met ons en wij leren jóu graag beter kennen. Op de markt krijg je de gelegenheid te speeddaten. Daarnaast kun je ontdekken hoe jij, jouw talent kunt inzetten voor onze organisatie.
Een aanmeldingsformulier voor de Banenmarkt vind je op onze site, www.dommel.nl/banenmarkt. Aanmelden is niet verplicht, wel handig voor ons! Breng in ieder geval je C.V. mee, voorzien van een recente foto.
 
Kom je niet naar de Banenmarkt maar heb je wel belangstelling voor de vacature, solliciteer dan uiterlijk 8 juni 2023 via onderstaande button. Vragen over de sollicitatieprocedure of de Banenmarkt kun je stellen aan Joyce van de Wijgert via 0411-618273.Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld.
 

Het formulier wordt geladen.