|   36 uren per week

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

We werken bij Waterschap De Dommel met veel enthousiasme en gedreven collega’s aan de watertransitie. Tevens willen we als waterschap een positieve bijdrage leveren aan een toekomstbestendige leefomgeving, vertrekkend vanuit de kennis en kunde die we als waterschap hebben ten aanzien van water. Door middel van een Gebiedsgerichte Aanpak gaan we de gevolgen van klimaatverandering, uitputting van de bodem en het teveel aan stikstofneerslag in Zuid-Oost Brabant aanpakken. In diverse gebiedsprocessen wordt met actieve participatie van belanghebbende organisaties en individuele stakeholders gezocht naar integrale en duurzame oplossingen.
Jij zorgt voor de aanpak, het proces en een overkoepelende visie voor de gebiedsgerichte aanpak en concrete uitvoeringsstrategieën. Je onderhoudt de contacten met stakeholders en de betrokken bestuurders -ook van andere organisaties- om tot een gezamenlijk commitment te komen. Je bent verantwoordelijk voor en aanspreekbaar op de planning, een zorgvuldig gebiedsproces en het halen van resultaten voor de GGA-aanpak.

Dit ben jij 

Jij bent aanjager, regisseur, resultaatgericht, verbinder en brengt denkkracht in bij complexe en/of urgente opgaven. Je bent nieuwsgierig, hebt een brede interesse en een duidelijke hands-on mentaliteit. Je legt makkelijk contact met mensen. Functioneren doe jij het best in een dynamische setting waarin niet alles duidelijk is en bent in staat zelfstandig en door middel van samenwerking die duidelijkheid te helpen definiëren. Je kunt schakelen tussen diverse onderwerpen en thema’s en tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je bent je bewust van de politiek-bestuurlijke, maatschappelijke en organisatorische gevoeligheid van onderwerpen en handelt hiernaar.

Je beschikt over:

  • HBO of WO werk- en denkniveau
  • Ervaring in advisering, programmamanagement, projectleiding en/of procesbegeleiding met complexe en/of urgente vraagstukken in een bestuurlijke omgeving.
  • Een innemende, krachtige persoonlijkheid. Hartelijk, joviaal, nieuwsgierig
  • De volgende competenties: ondernemend, natuurlijk leiderschap, bestuurlijk sensitief, organisatietalent, communicatief vaardig

Dit bieden wij jou!

De Dommel is een flexibele werkgever waar je zelf aan het roer staat voor een goede balans tussen werk en privé. Hierbij horen uiteraard variabele werktijden. Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Een ruim opleidingsbudget dat je kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit bij de Brabant Aquademie met een breed aanbod aan opleidingen hoort daarom ook bij de voorwaarden.

Daarnaast krijg je:

  • Een minimaal salaris van €4.246,- en maximaal salaris van € 6.836,- bruto per maand (functieschaal 12/13) bij een 36-urige werkweek.
  • 144 verlofuren en een individueel keuzebudget (21% over het bruto salaris) waarmee je onder andere extra verlofdagen kunt kopen;
  • Ondersteuning om fijn te werken (laptop, telefoon, vergoeding voor het inrichten van een thuiswerkplek)
  • Korting op de zorgverzekering voor jou en je gezin;
  • Een goede pensioenregeling bij het ABP.

Waar kom je te werken?

Welkom bij Waterschap De Dommel, dé waterpartner in Midden-Brabant! Samen met je collega's zorg je voor droge voeten, voldoende water en schoon water. Bij ons draag je actief bij aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving, waarin mensen graag wonen, werken, recreëren en ondernemen. En zo’n inspirerende omgeving, die bieden we jou ook graag. Daarom kun je rekenen op veel ruimte voor ontwikkeling en ondernemerszin. Jouw vrijheid, persoonlijk leiderschap, mobiliteit en autonomie vinden we heel belangrijk. Spreekt een werkomgeving je aan die informeel, resultaat- en klantgericht is én waar verantwoordelijkheden laag liggen, solliciteer dan op deze vacature!
 

Enthousiast? Reageer!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Edwin van der Schoot, via telefoonnummer 06-15878193.

Heb je belangstelling voor de vacature, solliciteer dan uiterlijk 4 september 2022 via onderstaande button. Vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen aan het personeels informatiepunt, via 0411-618222.

De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 8 september.

Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld.
 

Het formulier wordt geladen.