In onze berichten over de Tongelreep spreken wij vaak over de verschillende fases van het werk. Fase 1, fase 2a en fase 2b kunt u voorbij zien komen. Maar wat houden deze fases nou precies in? Fase 1 gaat over de werkzaamheden in het noordelijk projectgebied. Dit is het gebied rond de Tongelreep vanaf de stuw bij Zeelberg/driebruggen tot en met Valkenswaard. Aannemer Van Beers is hier bezig met bijvoorbeeld het uitgraven van nieuwe waterlopen, het verondiepen van beek en het aanbrengen van houtpakketten om te zorgen dat de beek een meer natuurlijke loop krijgt. We vertellen u hier graag meer over tijdens een wandeling langs de werkzaamheden op dinsdagochtend 26 oktober 2021.

De wandeling start vanuit een vertrekpunt. Vanuit daar gaan we met verschillende begeleiders het gebied in en krijgen de wandelaars een beeld van het projectgebied én de werkzaamheden die er op dat moment plaatsvinden.

Aanmelden

Wandelt u mee op 26 oktober? Meldt u dan uiterlijk vrijdag 22 oktober a.s. aan. We willen de groepen niet te groot maken (maximaal 15 personen). U kunt daarom kiezen uit twee tijdstippen:

  • start om 9.15 uur of
  • start om 11.00 uur.

De wandeling is circa 3 kilometer en duurt ongeveer 1 uur.     

Aanmelden kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar projecttongelreep@dommel.nl. Belangrijk is dat u daarin aangeeft op welk tijdstip u wilt komen en met hoeveel personen. Vergeet ook niet uw naam en eventueel uw telefoonnummer te vermelden. Inschrijven gaat op volgorde van aanmelding. Mocht een tijdstip vol zitten, dan ontvangt u van ons een e-mail waarop we een ander tijdstip zullen voorstellen. U ontvangt van ons na aanmelding een bevestiging met de laatste informatie en geven aan waar het startpunt is.

Trek enkele lagen kleding en uw wandelschoenen aan en we zien u graag dinsdag 26 oktober!