Word een waterbaas

Word een waterbaas!

We weten allemaal dat bewust omgaan met water belangrijk is. Zeker in een land als Nederland, dat voor een groot deel onder zeeniveau ligt. Alleen lijkt het soms alsof je de enige bent die een bijdrage probeert te leveren. Maar ons land zit vol waterbazen: mensen die met kleine aanpassingen steeds waterbewuster proberen te leven. Door bijvoorbeeld regenwater op te vangen in een regenton, de tegels in de tuin te vervangen door planten en geen vochtige doekjes of frituurvet meer door de wc te spoelen. Daar zijn we hartstikke blij mee. Want hoe meer waterbewuste Nederlanders, hoe beter.

Waterschijf van vijf

Hoe ga ik om met water in de tuin? Kan ik water besparen tijdens het wassen? Wat mag er wel en niet in het toilet? De Waterschijf van vijf staat boordevol weetjes en tips om bewuster om te gaan met water. Bij de Waterschijf versterken de ‘partjes’ elkaar. Bent u bewust bezig in elke categorie, dan werkt u bewust aan verduurzaming.

Weetjes en tips om bewuster om te gaan met water

Bedankt waterbazen

Je ziet ze misschien niet altijd, maar ons land zit vol waterbazen. Mensen die op hun manier bijdragen aan schoon en voldoende water. Als waterschap zijn we daar heel blij mee. Bedankt waterbazen!

Kijk ook op: www.waterschappen.nl/waterbazen