Aanslag per post of via Mijn Overheid ontvangen

De belastingaanslag van Waterschap De Dommel ontvang je per post. Je kunt hem ook digitaal ontvangen op MijnOverheid. De belastingaanslag komt dan binnen in de Berichtenbox van MijnOverheid. Hij valt niet meer thuis op de deurmat. De Berichtenbox is je persoonlijke digitale brievenbus voor post van de overheid. Inloggen doe je met DigiD.

Wil je géén berichten meer ontvangen in de Berichtenbox, dan kun je dat zelf aanpassen bij MijnOverheid. Dan krijg je gewoon weer post thuis. Let op: het waterschap kan dit niet aanpassen.

Aanmelden op MijnOverheid.nl

Aanmelden doe je op https://www.mijnoverheid.nl

Log je voor het eerst in op MijnOverheid? Dan moet je na het inloggen een e-mailadres en je persoonlijke voorkeuren invullen. Dit noemen wij activeren.

Heb je al een keer ingelogd op MijnOverheid? Dat kom je direct in je persoonlijke omgeving. Mogelijk zijn er in de tussentijd meer organisaties de Berichtenbox gaan gebruiken. In dat geval kun je kiezen of deze organisaties digitaal post mogen sturen.

Hulp bij activeren

Lukt het niet om in te loggen op MijnOverheid of je account te activeren? Bekijk dan de instructievideo. Deze video legt stap voor stap uit wat je moet doen:

Bekijk de instructievideo

Meer informatie over MijnOverheid?

Meer informatie over MijnOverheid vind je op mijn.overheid.nl.

Contact met MijnOverheid.nl

Voor vragen of klachten over de werking van MijnOverheid, bel je naar 088 - 123 6500 (lokaal tarief). Op werkdagen van 8.00 tot 22.00 uur en op zaterdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Contactinformatie MijnOverheid