Het is mogelijk afvalwater per vracht-/tankwagen aan te bieden op een rioolwaterzuivering. Het gaat hier om afvalwater dat qua samenstelling in aanmerking komt voor lozing op de riolering. Waterschap De Dommel accepteert alleen afvalwater dat vrijkomt binnen het beheergebied van Waterschap De Dommel. Daarnaast moet u gegevens over de samenstelling van het afvalwater overleggen zodat het waterschap kan beoordelen of de lozing kan plaatsvinden. Bij acceptatie van het afvalwater wordt een overeenkomst afgesloten.

Afvalwater per vrachtwagen wordt geaccepteerd op de rioolwaterzuiveringen in Tilburg en Eindhoven. In overleg met de procesoperator A kan de keuze gemaakt worden om het afvalwater op de rioolwaterzuiveringen van Boxtel, Hapert, Biest-Houtakker, Soerendonk en Haaren te accepteren (levering aan de rioolwaterzuivering in Sint-Oedenrode is vergunningtechnisch niet mogelijk). Wij adviseren u vooraf telefonisch contact op te nemen met een procesoperator A via het algemene telefoonnummer 0411 618 618.

U kunt een verzoek tot levering van afvalwater indienen bij het waterschap. Gebruik hiervoor het aanmeldingsformulier. Vul het formulier zo compleet mogelijk in en stuur het naar Waterschap De Dommel, ter attentie van proces beheren afvalwaterketen.

Gerelateerde producten

Heeft u gevonden wat u zocht?