Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Meer weten?

Marktdag 13 juni 2023

Marktdag 13 juni 2023

We presenteren onze toekomstplannen aan de grond-, weg- en waterbouwsector (GWW-sector). Van renovaties aan rioolwaterzuiveringen tot het aanleggen van natuurvriendelijke oevers. We verwelkomen grote én kleine weg- en waterbouwaannemers, installateurs, ingenieurs- en adviesbureaus.

Datum:            Dinsdag 13 juni 2023
Tijd:                 Inloop 13:30 uur, start 14:00 uur. Vanaf 16:30 uur netwerkborrel
Locatie:           Hoofdkantoor Waterschap De Dommel, Bosscheweg 56, Boxtel

Samenwerken

Samen willen we de uitdagingen in onze sector het hoofd bieden. Deze middag staat dan ook in het teken van samenwerken. We willen onze kennis en kunde bundelen om de projecten van het waterschap tot een succes te maken. Het is een uitgelezen kans om te netwerken, nieuwe contacten te leggen en elkaar te inspireren.

Naast het presenteren van onze projecten voor de komende jaren, organiseren we drie kennissessies. Deze kennissessies zijn een unieke kans om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.

Kennissessies

Kennissessie 1: Duurzaamheid & circulariteit

Hoe gaan we om met de milieukostenindicator, emissieloze bouwplaats en CO2-beprijzen? Ontdek de ontwikkelingen op dit gebied.

Kennissessie 2: Samenwerking in bouwteams

Samenwerken is essentieel in onze sector. Hoe kunnen we als team nog beter samenwerken en wat zijn de ervaringen en toekomstige ontwikkelingen op dit gebied? We bespreken het met elkaar.

Kennissessie 3: Kijkje achter de schermen bij het aanbestedingsproces

Wat houdt EMVI in? En hoe kun je hier op inspelen bij een aanbestedingsprocedure? Door bijvoorbeeld een goed doordacht plan van aanpak te presenteren en aandacht te besteden aan duurzaamheid en kwaliteit, vergroot je de kans om de opdracht te krijgen.

Kom en laat je inspireren!

Noteer 13 juni in de agenda en meld je aan via onderstaande aanmeldknop. Wij zorgen voor een inspirerende middag vol met kansen, uitdagingen en mogelijkheden.

Aanmelden marktdag(externe link)