Spring jij eruit?

Water is hét thema voor de komende jaren. We staan voor extreme uitdagingen en daar horen extreem goede mensen bij. Als jij van betekenis wilt zijn voor het klimaat en je omgeving, dan is Waterschap De Dommel de plek voor jou. We zoeken mensen met lef. Dwarsdenkers en aanpakkers. Mensen die eruit springen. Die met ons de uitdagingen van nu en van de toekomst willen beetpakken.

In Team Dommel voel je je op je plek

Want bij ons werk je aan projecten die ertoe doen. Daarbij mag je vrij bewegen, ondernemend zijn en jouw talenten ontwikkelen zoals je dat zelf graag ziet. Waarbij je zelf de regie hebt over jouw werkgeluk en carrière. Verder staan wij voor een vitale en gezonde organisatie, en een vitaal en gezond team. Dus ook voor een goede werk-privé balans.

Wil je een sneak peek van Team Dommel?

Tijdens de coronaperiode hielden collega’s met #WijDommelaars TV elkaar op de hoogte van het werk en werken in Team Dommel.

Nooit alleen, maar altijd samen

In Team Dommel werken we samen, met elkaar en met onze partners. We respecteren elkaars expertise, persoonlijkheid en achtergrond. Wie jij bent, doet ertoe. Wij zijn een gedreven organisatie, waar iedereen zichzelf mag zijn en waar werkplezier voorop staat.

Kom jij bij Team Dommel? Wij staan te springen om jou te leren kennen!

Bekijk onze huidige vacatures

Lees meer